Win kaarten voor 'A Dogs Journey' | Dogzine

Win kaarten voor 'A Dogs Journey'

filmposter

“Sommige vriendschappen veranderen je leven. In ‘A Dog’s Journey’, het vervolg op de hartverwarmende wereldhit A Dog's Purpose, vindt Bailey zijn nieuwe doel in het leven en vormt een onverbrekelijke band die Bailey, en de mensen van wie hij houdt, naar plaatsen leidt die ze nooit hadden gedacht.”

Opnieuw een schitterende hondenfilm over de band tussen mens en hond, gebaseerd op de bestseller van W.Bruce Cameron. Op 13 juni a.s. gaat de film in Nederland in premiere, een dag eerder in België.

Samen met WW Entertainement organiseert Dogzine een Instagram Fotowedstrijd. Fotografeer jouw band met je hond en post hem op Instagram met de hashtags #adogsjourney en #dogzine. De vijf beste foto’s, geselecteerd door een deskundige jury,  ontvangen 2 vrijkaarten voor deze schitterende hondenfilm. Inzenden kan tot 20 juni a.s. Geen Instagram? Stuur de foto dan naar adogsjourney@dogzine.nl en wij posten hem, met je naam voor je.

De vijf beste foto’s komen ook op de social mediakanalen van Dogzine en WWEntertainement en in de eerstvolgende editie van “Dogzine”.


dogs journey

 

Wellicht ook interessant

filmposter

Win kaarten voor 'A Dogs Journey'

“Sommige vriendschappen veranderen je leven.