• Looks like I made a lot of people happy today

Looks like I made a lot of people happy today

Leestijd
1 minuut
Tot nu toe gelezen

Looks like I made a lot of people happy today

do, 07/02/2020 - 15:32

Het kan soms heel snel gaan. Eén momentje van mens, nu ja, dierlievendheid en mededogen en de foto gaat viraal. Een bewaker van een supermarkt in het Schotse Giffnock wilde een daar even wachtende hond beschermen tegen een plotselinge bui, en hield zijn paraplu boven het dier.

Een voorbijganger maakte een foto en plaatse deze op twitter “Shout-out voor deze @Morrisons-beveiligingsman die deze brave jongen droog houdt. Hij zei 'nou je weet maar nooit hoe honden over de regen denken', schreef @melgracie_ op zijn tijdlijn. De foto werd opgepikt en heeft inmiddels meer dan 151.000 likes op de social media-site gekregen, samen met meer dan 1000 commentaren.

De bewaker zelf, @DearmanEthan, schreef de volgende dag “Ik wil het Morrisons Giffnock-team een kreet geven. Als er niet dagelijks teamwork tussen de medewerkers was geweest, had ik Freddie niet kunnen beschermen tegen de regen en de wachtrijen van klanten kunnen zien terwijl de medewerkers aan de deur de nummers binnen bleven tellen.” Schotland zit ook in een maximaal aantal mensen per winkel door de corona-pandemie.  Een eerdere reactie op het gebeuren was zo droog als je als Schot maar kan zijn, “Looks like I made a lot of people happy today.”

De eigenaar van de hond, @davidjcherry reageerde ook. “Veel dank voor bewaker @dearmanethan die zijn paraplu over Freddie hield toen het begon te regenen. Hij is altijd aardig tegen mijn broer Stuart, mijn vader en onze Freddie.”  Bovendien kwam Cherry de dag daarna nog even speciaal langs.  @dearmanethan schreef ““De ster, goeie jongen Freddie, die trots terugkeert naar de Morrisons in Giffnock om hallo te zeggen met zijn familie. Altijd blij om iedereen hier in de winkel te zien met zijn glimlach.”

Inmiddels is de bewaker en zijn paraplu, en Freddie, wereldnieuws. De foto verscheen in kranten en websites van India tot Portugal…

Foto's: Twitter door de mensen hierboven